Cik Mawar

Salam...
Cik Mawar Ingin Menjemput kawan2 blog,
ke majlis Persandingan mawar
Pada : 27 November 2011 ( Ahad)
Beralamat : NO 1183 FELDA KERATONG 5.
26900 BANDAR TUN
ABDUL RAZAK, PAHANG
Semoga dengan kehadiran kawan2 lebih
mendtangkan keberkhatan.. amin


Cik Mawar

Huk Huk Huk..


Baru ja baik dari selsema, Batuk n Asma..


Sib baik n Alhamdulillah lah tak demam panas..


lau idak dok baik lagi kot masa nie..


asma kali nie dtg teruk sangat,


sampai rasa nak habis nafas ha...


sampai mintak abang hantar balik rumah mak


sampai ja rumah.. mak tolong urutkan


satu badan... nak malam baru baik


tu pon makan bubur ja.. coz nak makan ubat


selera mmg lari dah masa tu


dah time2 cam tu lah


baru ku rasa kan


NIKMAT KESIHATAN


NIKMAT MENIKMATI MAKANAN


NIKMAT MENUNAIKAN IBADAT


Alhamdulillah YA ALLAH atas semua


yang ENGKAU telah berikan..


Sakitku...sihat ku..bahagiaku..


semua ENGKAU lebih mengetahui apa yang terbaik buatku..


hambaMU berserah hanya kepadaMU..


* Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya..


- Ngan Encik Tunang..dah semakin banyak rasa disayangi..hik hik..


1 Bulan 4 Minggu Lagi.. hik hik

Cik Mawar


Semasa saya dalam perjalanan pulang ke rumah dari tempat kerja, tiba-tiba terlintas dalam fikiran saya samada perlu ke kita tahu siapa ex-boyfriend atau ex-girlfriend kekasih kita. Hurm...memang best kalau kita dapat tahu. Tetapi adakah kita pasti yang tindakan kita tu betul.

Bagi pendapat saya, tidak perlulah kita tahu siapa bekas kekasih pasangan kita tu. Kalau tahu pun, akan buat kita berasa marah dan tak suka. Menyampah lagi ada la. Mana tak nya, buat-buatnya kita ternampak yang ex-boyfriend atau ex-girlfriend kekasih kita tu sedang syok berbalas-balas komen di Facebook mahupun Friendster, tak ke terasa hangat dalam hati ni. Haish!

Tetapi, kalau kita tahu siapa dia, mesti kita akan selidik sedalam-dalamnya pasal orang tu. Asal dia di mana, tempat tinggal dia, siapa kawan-kawan dia dan sebagainya. Kalau boleh, sampai hobi dan masakan kegemaran dia pun kita nak tahu. Kata orang, bolehlah kita lihat apa kekurangan kita dengan dia. Mana yang baik tu, kita ikut la. Yang mana tak elok tu, kita perbaiki diri lagi. Bagus juga tu.

Memang ada kebaikan dan kekurangannya kalau kita lihat perkara ini dari pelbagai perspektif yang berbeza. Tetapi terpulang kepada kita untuk memilihnya. Bagi saya, memang tak perlulah. Tak tahulah anda semua macam mana. Mungkin anda boleh kongsi-kongsikan cerita kalau ada.

Setuju Sangat Artikel nie..hu hu hu...Lagi2 yang kuat cemburu..jangan tahu terus benda yg lepas..hahahahaa

Sumber : http://www.tentangcinta.com


Cik Mawar

Aduhaiiii..

rasa tak terkawal lak berat badan nie ha

tension pon ado..

nak kato makan banyak idak gak..

tapi berat camtu ja ha..

kadang2 dah tension sangat,,makan selamber

berat cam naik semula lak..

ish ish... kdg2 malas nak fikir..REDHA ja

hahahhahaa...

Semalam..siap cat Pintu..bilik..hua hua..

petang tadi nak beli cat untuk dalam rumah..

tak jadi lak..

esok petang g pejabat agama Ambik borang nikah

beli sekali cat...hua hua..cat dalam rumah lak

sakan sungguh..duit main tabur ja..pastu pening.. adesss

Misi Jahit manik kat baju hantaran SENDIRI siap dah..

tak yah pening.. tunggu encik tunang bawak barang

hantaran dia ja

nak tukar.. ( dia tempah baju melayu sendiri...

Aku jahit baju sendiri)

hua hua..canggih2 org skrg kawen... hua hua..

jahit manik simple ja..tapi puas hati lah kot..cam

meriah..



Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC