Cik Mawar
CARA TERBARU MENYEBARKAN VIRUS HIVMessage: Berikut adalah artikel yang perludiambil perhatian sekiranya anda belummembacanya... Sila baca artikelberikut mengenai orang yang HIV positifseronok menyebarkan virus HIV. Ianyapernah ke udara di dalam TelevisyenThai di mana pesakit HIV ditangkap &didakwa, tapi apa gunanya, beliautelahmerosakkan ramai orang awam yang takberdosa. Jadi silaberhati-hati... Beberapa tempatberbahaya dan kebarangkalian menemuijarumpenyuntik yang telah digunakan penagih

1. Di kawasan pantai. Apabila andaberjalan di pantai sila pakaiselipar atau kasut, ada penagih dadahyang melakukan aktiviti di tepipantai danmenimbus jarum penyuntik didalam pasir. Penyuntik inikemudiannya terdedah akibat ombak.

2. Di kawasan permainan kanak-kanak.Satu lagi kawasan pilihanpenagih.Terdapat kes di Australia dimana kanak-kanak yg tak berdosa telahtercucuk jarum penyuntik apabilabeliau turun daripada papan lunsur &kemudiannya didapati HIV positif.

3. Di panggung wayang. Sila pastikankerusi yg anda duduki. Kes yangterjadi apabila seorang perempuanduduk di kerusi beliau dan terasasesuatu benda mencucuk. Beliau berdiridan mendapati ada penyuntik dannota berbunyi "Welcome to the realworld, you are now HIV positive' .Doktor telah memeriksa jarum tersebut& mengesahkan ianya terdapatvirus HIV. Ianya berlaku di Hawai jadiberhati-hati... .

4. Di Georgia & Florida , ada kesmenunjukkan pesakit HIV meletakkanpenyuntik di dalam tempatmengembalikan syiling, mesin airminuman...jadi pastikan bila anda membeli airatau kandi, perhatikan betul-betultempat mengembalikan wangsyiling... .mungkin terdapat jarumpenyuntik didalamnya.

5. Di restoran Burger King, pesakitHIV yang juga pekerjanyameletakkan sedikit darah di dalamburger & mencampurkan dengan mayonisdan salad. Ianya seperti sos. Jadicuba jangan pesan burger denganmayonis & sos Order di tempat lain.Ini adalah nyawa anda.
Labels: edit post
0 Responses

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC