Cik Mawar
Baru Habis Tengok movie..
hauhuahuaa.. best kerja camnie
layan blog, layan FB..pastu tengok movie..
bos siap belikan mamee sebab
tengok movie dia kata kena makan2.
cam lam pawagam..hahaha
ha...sapo2 nak merasa cam aku
leh apply kerja sini lepas aku berenti ya???
huhhuh..
tempat aku kerja nie..bahagi 2 bahagian
satu cc aku kerja..n sebelah pejabat Takaful Ikhlas
kawan aku kerja kat situ pun ikhlas gak
hahahaha..dia lah yang menyebabkan aku kerja sini
lepas ja habis last exam kat bangi kawan tu suruh balik sini
sebab ada kerja kosong kat sini..
alhamdulillah dah 3 tahun aku kerja sini
dia kerja Pejabat sebelah 4 tahun
huhhhhuhuh.. pagi tadi mak wat lempeng ja
aku pepagi mmg jarang2 ada mood nak masak.. huhhuu
pastu makan ja lah oat.. & air Teh 'o' (menjaga kesihatan jantung)huhuu
tgh hari tak da lak lapar cam makan nasi smlm
maybe perut tak bergiat cergas untuk memproses kot
tapi yang best nya
kawan pejabat sebelah balik masak(cam biasalah..huhhhu tu rutin dia..aku tak balik )
then hari nie dia bawakkan nasi untuk aku
best kan.. murah rezeki
ado kawan camtu..
selalu gak dia bawakkan nasi untuk aku...hik hik
hari nie lauk Ayam hutan masak kicap n ikan keli bakar
sedapppp...kenyangggalhamdulillah.. heheehe..

and

this..
tadaaaaaaaaaa...

Nampak cam tak best ko?
tapi rasanya.. MANTOP
kuah kicap tu pedass..
ayam Hutan..rasa liat2.. Manisss..
ikan keli bakar..lagi lah tak yah kata
memang manisss.. maklum lah ikan segar..
(mana ado org beli ikan keli mati)
huhhuhu..
wa cakap sama lu..memangggggggg
walahhhhhhh
huhhuhu...
optssss ..overrr lak
nak balik dah lah..

*apolah lauk mak masak hari nie.. hu hu hu

6 Responses
  1. EN.ROBOT Says:

    cis,.,.,.aku xmkn keli la plak,.,.~
    patin xde,..,?


  2. Lya Colours Says:

    ikan keli my favvy!!!
    eh mawar eden x payah pegi keje jauh2 kat ekau
    sini ari2 melanguk je
    main farmville x sudah2


  3. Cik Mawar Says:

    Robot.. hik hik
    ikan patin takdop lak..
    lau ado menu tu.. nnt den lotak erk
    hik hik


  4. Cik Mawar Says:

    Cik Lya..
    lupa lak nak tambah kat entry tu
    LAU NAMO KAYO meh kerja sini
    hahahaahahaha...
    Tapi lau nak KETENANGAN TANPA TEKANAN sesuai kerja sini :D
    hik hik..


  5. Beliau a.k.a MASLIHA berhutang jugak dgn aku. aku nk lauk ni jgk time aku dtg sane.aku tak kire..!! huhuh......


  6. Cik Mawar Says:

    hahahaaha Kuna
    ekou dtg time dia tak balik
    masak.. @ time dia cuti
    hik hik


Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC