Cik Mawar
TUHAN berkata:

" Ketika aku menciptakan seorang wanita, dia diharuskan untuk menjadi seorang yang istimewa. Aku membuat bahunya cukup kuat untuk menampung dunia, namun harus cukup lembut untuk memberikan kenyamanan".

" Aku memberikan kekuatan dari dalam untuk mampu melahirkan anak dan menerima penolakan yang sering kali datang daripada anak-anaknya".

"Aku memberinya kekerasan untuk membuatnya tetap tegar ketika orang-orang lain menyerah, dan mengasuh keluarganya dengan penderitaan dan kelelahan tanpa mengeluh".

"Aku memberinya kepekaan untuk mencintai anak-anaknya dalam setiap keadaan, bahkan ketika anaknya bersikap sangat menyakiti hatinya".

"Aku memberinya kekuatan untuk menyokong suaminya dalam kegagalannya dan melengkapi dengan tulang rusuk suaminya untuk melindungi hatinya".

" Aku memberinya kebijaksanaan untuk mengetahui bahawa seorang suami yang baik takkan pernah menyakiti isterinya, tetapi kadang menguji kekuatannya dan ketetapan hatinya berada di sisi suaminya tanpa ragu".

" Dan akhirnya, aku memberinya AIR MATA untuk dititiskan. Ini adalah Khusus miliknya untuk digunakan bila-bila masa yang diperlukan".

Kecantikan seorang wanita bukanlah dari pakaian yang dipakainya, susuk yang ditampilkan atau bagaimana dia menyisir rambutnya, .........Tetapi kecantikan wanita harus dilihat dari matanya, kerana itulah pintu hatinya.
2 Responses
 1. sadisnye...
  ni sara tau..
  rajin2 la singgah blog sara t ek..


 2. Cik Mawar Says:

  Ya cik Sara..
  mekasih melawat Blog mawar..
  hhehee..


Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC