Cik Mawar
1)Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman?
Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pastu lu tido balik.....


2)Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M opp!!! salah EPL laaa


3)Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.


4)Binatang ape yang power dlm bab berKarate?
Answer: Kuda belang....cube kira brape black belt dia ade.


5)Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.


7)Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK'


8)Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?
Answer: Pembohong...


9)Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
Answer: Usus


10)Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut


11)Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak


12)Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya'


13)Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer:Sekretari baik..................'Selamat pagi Boss'
Sekretari kurang baik...........'Dah pagi ni Boss'


14)Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang...heheheh


15)Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur


16)Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
Answer: Tahi hidung


17)Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' bole diangkat...


18)Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ....gile
ape...


19)Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah......



hehehehehehe..../me gelak guling2...

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC