Cik Mawar
fuhhhhhhhh...dah lama tak masukkan bahan dalam blog aku nie... sampai semalam buka lupa lak password nya..aku pon bantailah letak password yang biasa aku guna..biasanya ada 3 ja password aku guna lam mendaftar2 nie.. he he he.

Akhirnya ter open gak blog nie...sayu pulak bila aku masuk lam blog aku nie., org ada blog, aku nak buat blog, blog org penuh info, cantik2, blog aku suram ja.. he he

tadi cubalah lah nak edit tambah bahan..alih2 otak aku lak jem...lau ada roti leh gak sapu makan,
nie biskut kering pon tak da ..adussssssss...
takpolah..nnt ada masa aku cari info nak suntik boh lam blog nie..
wasalam.....amin
4 Responses
  1. TehO'Limau Says:

    mai2 payid tolong suntikan bhn.. tang mn nak suntik tuh..

    errr biasanye ni je pasword yg bdk pompuan guna..

    1 tarikh lahir
    2 nama pakwe
    3 nick dia


    tol x??hak3.. kalu slh pun anggap je la btl, ambik ati kawan


  2. Cik Mawar Says:

    he he he... nnt leh lah tolong ya..wah bestnya..:)
    ada upah tak?
    .erk...tol lah tu.. salah satu dari tu.. coz senang nak ingat.. he he he.. pakwe salah..coz lom ada yg btl..terpahat


  3. Tanpa Nama Says:
    Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

  4. Cik Mawar Says:

    terima kasih tanpa nama..


Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC