Cik Mawar
Peberot haku nie...NASI AYAM.. la la la..baru minggu lepas makan kat rumah.. hari nie dah bosan2...raso lapor lak..teringin lak tekak nie nak makan nasi ayam...Haku nie perangai pelik sikit..lau nak makan tu..dah macam terasa2 dah kat tekak nie..hahaha.. Mak pernah kata " His lau ngidam nnt camnor lah? " habis semua kot dia nak" hahahahaa... Nasib lah sapo jadi suami haku nnt.. ( kalau ado jodoh kawin lah)..hehehee.. Pada aku nasi ayam adalah hidangan paling simple n sedappppp...huhu "simple" bila order..lau buat sendiri..poloh2 gak kat dapur nak buat.. hehehe.. Tapi lau order..ni lah menu paling best oooooooo... tak yah susah2..lengkap, ayam, sup, sayur..besttttttttt...


Kebetulan ado kedai makan kat depan tempat aku kerja nie..namo kedai nya "Restoren Masakan Utara"....Dulu mmg pemiliknya org UTARA..sekarang org kelate..huhuhu.. nak banding ngan masakan pemilik sebelom nie n skrg..tak leh lawan lah..sodap agi masakan org utara.. hehehe.. Tapi Nasi ayam nya..boleh lah..Kira sodap lah..walaupon tak leh lawan keenakan Nasi ayam Orang Utara tu.. alah lau perut Cik Mawar nie..sumbat apo pon leh makan..janji Halal..

Nak suruh aku list makanan kegemaran...Tak yah lah...Manyak sangat leh kira semua...janji leh masuk molot, kunyah..makannnnn...
wah perut ku macam dikorek2 lak...nak pi order Nasi ayam lah..
la la la la la... ~awayyyy~
3 Responses
  1. sedapnya...beli la lebih2...


  2. sya_zachery Says:

    well orang utara mmg pndai masak pun..huehuehue.. adeh.. ko dok letak gambar nasi ayam tu.. sedapnye laaa haii..aduhh laaa.. lapar lak tetibe..tapi tu laa..tak leh nak makan.. kena potongkan selera makan skang ni..kui3..


  3. Cik Mawar Says:

    djnash - hehehee.. nash jauh..beli lebih pon mawar kena makan.. mn leh makan banyak2..peyut kecik..kekeek


    Sya.- elehhhh sya..lau Orang Utara pandai masak pon tu bukan ko..hahaha..


Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC