Cik Mawar
Pelik aku tak sangka ada org boleh ceroboh Blog aku n tukar password..aduhaiiiiiiii kenapalah insan nie buat macam nie? kalau nak blog, tak boleh ka buat sendiri? kenapa blog aku yang tak seberapa nie jugak yang nak diceroboh... siap tukar password pulak tu... ish ish ish... Kalau nak buat blog...aku boleh ajarkan...walaupon aku tak berapa pandai pon.. tapi kenapa nak ambik blog aku nie? Dia ada ka kaitan ngan hidup aku? setahu aku even keluarga aku pon tak tahu password blog aku nie.... ermmmmmmmm..MANUSIA2....
Dah lah aku tak berapa sihat hari nie...datang2..bukak blog tak leh..pelik gak.. tub tub.. ada gadjet baru...sah lah org "TU" yang letakkkkk...
KEPADA ORANG YANG CUBA UNTUK MENGAMBIL HAK ORANG LAIN.. PLZZZ LAH.. JANGAN LAH AMALKAN SIKAP NIE.. .... WALAU APA PUN NIAT ANDA BAIK ATAU PUN BURUK... TAPI SIKAP TU TAK KENA PADA TEMPATNYA...aKU TAK PERNAH CUBA NAK AMBIK HAK ORANG LAIN..SO JANGAN LAH AMBIK HAK AKU.
12 Responses
  1. ish biar betik mawar....
    gadjet ape dia letak???
    meh sini pu3 nk pelangkung pale dia ngan lesung batu nie...


  2. Cik Mawar Says:

    aha pu3...
    dah lah tak sihat sgt..masuk2 on blog tak leh lak..sib baik dapat tukar semula password nya.. erm.. mawar dah buang gadjet dia.. entah lah sapa lah yang minat sangat ngan blog mawar nie. ermmmmmmm..


  3. Ulung Asba Says:

    hati hati zaman sekarang orang-orang hobby nak ambik apa je


  4. Cik Mawar Says:

    mekasih ulung,,, atas nasihat itu.. :)


  5. habang Says:

    ekau punyer bl0g besh k0t mawar,
    tu yg kena kac0 tu..
    baik ekau buat bl0g ekau jdi xbesh.hihi..

    ekau dptkan masuk smula bl0g ekau nie cmne ye, nasib baik leh dpt tukar pasw0rd kan.


  6. Cik Mawar Says:

    erm...haku pon jadi tak mood dah nak blog nie...
    Aku pi jumpa bomoh...mandrem sikit..tu kuar no baru... ish ish ish.. pelik2


  7. kakuna_daisy Says:

    jahat..!
    jahat..!
    jahat..!!

    sape die klw brani tunjuk kn muke..
    huhuh.....

    men sorok2 laks...


  8. Sky Hanz Says:

    Uiksss.. apa daa, blog pon mau amik ka..?? apa kejadah org itu.. dodol tol, personal blog pun mau hack ka.. sian dia kan kwn2..

    Tapi pelik, mcm mana ko leh dpt balik blog ko mawat..??


  9. sya_zachery Says:

    huehuehuehu..apekah laaa blog pun nak ceroboh..tak rox langsung.. kui3.. maybe blog ko besh kot mawar..ngaa...


  10. Cik Mawar Says:

    Miss Kakuna. - ermmm.. nak wat camno..menda dah lepas..biolah.. nak marah2 pon bukan dapat apo..biarlah.

    Sky - Aku buat lah semula..step lupa password..n dia terus bagi link n masukkan password baru.. ko try lah suruh org hack blog ko..baru ko tau..kekeke.

    sya - entahlah sya... aku pon tak tau..nak post entry baru pon cam maleh skrg...


  11. mcm tu pun ada...

    sabarlah yer..


  12. Cik Mawar Says:

    hehehe lady....
    mula2 mmg tak sabar marah gak..Tapi menda dah lepas... dah terbang diangin lalu... bio ja lah..hehehe.. nak marah pon tak guna dah.. ;)


Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC