Cik Mawar
Syukur Alhamdulillah, hari ini tanggal 14 Mei 2009 Aku dapat seorang lagi anak sedara. Anak abang Lang..pukul 8 Pagi Tadi kak ipor selamat melahirkan baby Girl... Pada mulanya aku terkejut gak.. bila kakak yang kat JOHOR tu bagi tau aku dapat baby girl..aku ingat lelaki..sebab abah pon balik rumah bagi tau abang tepon..kak ipor selamat melahirkan ja...dok da pong bagi tau baby apa.. Yalah sblm nie dah scan...kata lelaki...hehehe..Rupanya Luqman dapat adik perempuan... mesti cumell...hehehe..nie first anak sedara perempuan dalam keluarga.. mcm mn lah gaya nya nnt..Kalau ikut achik dia nie.kekeke..habis lah..bising ja...

Lepas nie luqman adalah kawan nak ajak main..hehehee..dah 6 orang anak sedara aku..alhamdulillah.. semoga semuanya menjadi anak yang soleh n solehah aminn~... Nak tunggu anak achik depa nie lambat lagi..kekeke..main lah korang sesama sendiri...hehehehe..yang first pon dah tingkatan 2..anak dara dah ha.. klu ikut anak sedara yg betol lam keluarga abang nasywa..dah darjah 2...hehehehe.. rindunya aku kat anak2 abang long..dengar kata cuti sek bulan depan diorg nak balik..moga jadilah..rindu sangat kat diorg... klu tak jadi jawabnya raya baru leh jumpa..ermmm.. Apa pon.. semoga semuanya sihat sejahtera..tu yang diharapkan... amin..

Tak sabar nak tunggu baby balik esok... la la la la
0 Responses

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC