Cik Mawar
5 Responses
  1. Habang Says:

    Lame bt0l cik adik s0rg nie bercuti..
    cepatla balik, 0rang-orang kampung nak melayari internet pun payah cc ekau tutup..hahaha.
    smoga slamat pegi n balik.


  2. Cik Mawar Says:

    ahahaha habang... dah balik nie ha.. cuma tak dok mood nak membolok kan diri.. semangat hilang separuh.. dah tak best macam dulu...


  3. fajridil Says:

    nak bcuti kemana ni cik mawar [my blog]


  4. Habang Says:

    awatnya dah xbesh macam dulu n awatnya m00d ekau ilank nie?


  5. Cik Mawar Says:

    adha - dah balik becuti dah en.adha.. heheehe.. dah kembali bekerja nie. wah ingat tak dpt tgk dah blog en.adha.. upanya ado agi.

    Habang - entahlah habang.. mood kono curik dah kot.. kekekee..


Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC