Cik Mawar


Hari Sabtu yang Padat? Padat apa? Padat ngan aktiviti...Hari nie aku cuti...hehehe..Semalamnya (jumaat) aku kerja...kira ganti lah..yang semestinya..aku cuti seminggu satu hari sajo...huhuh..kalau minggu lepas Rahimah dah menamatkan masa bujangnya..Hari nie 6.6.2009 Azizul(aji) & wanie lah menambatkan zaman bujang mereka..

Diorgng nie lau tak silap aku couple dari form 4..Masa tu aku nie tak kawan sgt ngan diorg..ya lah..kelas jarak nya jauh..kekee..so tak rapat sgt..Tapi tau lah lau pasangan bercinta2 kat sek nie..kekeke..kami rapat pon masa sama2 masuk Form6..sebab form 6 pelajar tak ramai..so..lau tak kenai n rapat antara satu sama lain..cam tak patut lah..hehehe..Bersohri2 muko diorg nie..heheh Suka haku nengok...Semoga Bahgia lah hingga akhir hayat..amin

Hari nie ramai geng2 perempuan ja dtg..Aku tak nampak pon budak laki..maybe ado aku ja tak perasan..dok ralit ngan kemera aku ja..muahahhahazz asyik nak ambik gambor ja..sampai nak makan pon smpt agi ambik pic nasi..hahahaa..diorg kata.."hisss, dah dah lah tu ambik gambor nya" kekeke.

Apa pun..saat2 camnielah..leh jumpa kawan2..kumpul ramai2...ya lah masing2 kerja jauh2..aku ja kerja Kampung..sampai diorg gelar aku wartawan sini..hahahah..apo2 hal semua tanya aku..adesss..Lepas sessi begambor berahmai2..baru kami balik.


Balik pon...solat jab..pastu...ado agenda lain sebenarnya..jeng jeng jeng...huhuhu.. Nak g Segamat lak...Ado org nak belanja Fizza...la la la..Segamat,Johor nie kira tempat paling dekat lah..lau nak raso g bandar besar...45 minit ja...tmpt aku nie kan sempadan Johor..lau nak g Kuantan..fuhhhhhhh 2 jam..sempat tidoq 3 round baru sampai sana...kkeekeke..Aku dari sini g ngan Cik Dayah (kak de), n Cik Anidah (Yan)... org yang nak belanja Tak sabor nak tabur duit dah..dia tunggu kat Segamat...huahuahuaa..Nikman namanya...dia nie kawan masa form6 gak..

Kiranya kami semua rapat masa form6 lah..walaupon dok kampung samo..hehehehe...adeess..yg tak leh tahan..aku makan paling byk..smpai last..sessi tgk aku makan..hahahaa..last2..tak habis gak..pizza lagi sekerat..Udang dah masuk perut...tepung tu tak best...hahahaha.. Wat muka kesian.." Korang....Leh tak lau aku tak habiskan "...muahahhaazzz..sib baik diorg hangguk...lau tak,..naya aku nak habiskan..adesss..pa pun mmg Best... MAKANAN FREE..mmg paling best di alam maya...hahahahaha

Dah kenyang...Singgah mesjid jab...dah kol 5..thennnnnnnnnn..poei gedung pakaian...huahauhaa.. skrg tgh jualan Murah..alah yang femous lam TV tu...Jakel gedung jualan kain...huhu.. Aku beli sepasang ja (hijau lumut)..n belikan mak sepasang(ungu)..nak belikan untuk kakak tak da bajet lak.Niat hati lau leh nak beli untuk satu keturunan.....hehehe..Tapi lau bawak duit RM100 pon habis kat situ...huhuhuh..Dalam tu penuh sesak ngan pakaian nya..org nya..sib baik tak dok bau macam2...kekekeke..

Then dah siap semua..sblm balik singgah pasaraya jab..beli air..hausss...masuk lam kereta baru raso penat, haus, lenguh...huhuhuh..maso dok sakan jalan tgk pakaian tadi tak raso...hahaha.. Kol 8 malam baru smpai rumah..sompek mahgrib...hehheee..dah siap semua..tgk TV jab...bummmmmmm.. ZZZzzzzzzzzZZZZZZZzzzz....
Labels: edit post
0 Responses

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC