Cik Mawar
Perhatian!!!!!

kepada 10 pemberi alamat saja akan mendapat kad raya yg dipos.. sila lampirkan alamat anda
~Sekian Dimaklumkan.~

Hahaha tak da kerja..
Tadi dah beli setem
10 keping
so skrg leh buka 10 org ja lah
huhuhuhu..
Tapi nie PERHATIAN
kat YM
so dah berderu2 org bagi alamat
sapo yg baca kat blog nie..
tak perlu lampirkan
alamat anda
sebab tawaran
dah DITUTUP
kuikuikui

12 Responses
  1. ciss~! baru je nak letak alamat haku.~~~
    huuu..huuuu...



  2. Cik Mawar Says:

    Kuna - hepppppppppppppp umah ko 2 jengkal ja ngan umah haku.. datang umah lah.. huhuhuh.. nnt aku usap selamat hari raya :P

    MF- heheheehe..


  3. adik Says:

    xpo le..bior adik je le yg nganto kad pado ka chik..lalaalaalaa


  4. Lya Colours Says:

    hoh cik mawar
    kite da nganto alamat dr ari tuh lg
    x sabo kome nk terime kad tuh
    hohohohohho


  5. Cik Mawar Says:

    adik - hehehheehehe.. yolah.. antor sekali wit raya... kang tahun2 lain dok merasa dah duit adik tu :P

    Lya..- kuikuik.. tunggu ja.. temasuk lam 10 org tu hehehehehe


  6. akuribena Says:

    hahahhaha saya nak saya nak tapi kena ada panda ek I love dancing fury panda ahak ahak


  7. EN.ROBOT Says:

    xde extra lagi satu ke...?
    :(


  8. akuribena Says:

    hahah ada tu ... Cik Mawar kita akan beli lagi setem tu ahak ahak kan kan


  9. Cik Mawar Says:

    alap.. - hahahaha tak habis2 ngan panda ceit.. :P.. den bagi panda kat YM ja lah.. huhuhu

    robot - sapo soh tak prihatin ngan PERHATIAN kat YM :P... Lau ado den terpijak setem kek maso rompit den boei ekou yo.. kekeke..


  10. Habang Says:

    En. Robot, xpela..biar aku je yg ant0 kad raya kad k0..jgn sedih2 ye..kahkahkah..


  11. Cik Mawar Says:

    Habang,, ko jangan lupa hantar duit raya kat den.. lau tak den majuk 3 kali raya..


Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC