Cik Mawar

Selamat Tahun baru
kepada semua pelawat Blog
Cik mawar..
Oh sedar tak sedar dah 4 Januri 2010
nie entry pertama aku rupanya
tak perasan lak
dah beberapa hari aku tak post something
alahai..bukan apa
sibuk sikit..
almaklumlah..tahun baru
ada ja perubahan baru..
Tapi satu ja yang still sama
aku masih giat and gian main games
kat facebook..tu kdg2 lupa
nak wat entry..
muahahahahahahzzzz ( ketawa nakal)

Sabtu 2 Januari 2010
aku ngan bos sibuk kemas cc
ubah kedudukan PC..
nampak sikit cam ada perubahan lah kunun nya
dan mmg nampak lain dari sblm nie
lau pertama kali masuk
cam rasa.. nak pindah lak..(cam tongkang pecah)
hahahahahaha
*Cik Kuna ko mesti tekejut nnt tgk cc nie nnt
Tapi pengubahsuaian ini
lebih memberi keselesaan pada pelanggan

Then aku dah soh bos beli langsir
so..gambar CC baru ini
akan dilampirkan
jika aku dan siap jahit langsirnya
Dan digantung dengan jayanya..
kuikuikui

* aduhaii.. sini musim hujan ja
aku sejukkkkkkk sangat..
pakai baju 3 lapis pon
sejuk sampai ketulang agi..
adesss..

# windu encik..
masing2 kehring
dah beberapa hari tak topap :(
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


4 Responses
  1. Lya Colours Says:

    status pon baru cik mawar oiiii
    hehe


  2. owwww...sudah tukar ka...?? ehehe..
    haih.bile aku nk blik tgk tmpat ko tuh yek..mggu ni takleh..kwn aku kawen lak,sbuk la aku kne jadi pngapit..ekekeeke...

    weh,lupe nk cakap.baju aku tu,kain nye buat susun sbelah kanan ye..heeheh..

    tetibe lak ckp sal baju?? ingt ni YM ke ape...aahahahahah..


  3. Cik Mawar Says:

    Cik Lya:

    heheheheh
    status tu mmg baru..
    permulaan tahun baru islam agi
    hehehehee..:">
    mawar begitu sukakan nya.hehe
    1 Muharram agi:D


  4. Cik Mawar Says:

    Cik Kuna...

    hehehe,,bilo2 ko balik
    ko mai sini tau kuna..
    mesti ko pon tekejut.
    ngehhh..

    ok..ok..insyallah
    nnt aku ingatkan mak aku..
    sebab mak aku biasanya wat sebelah kiri rasanya..hehehe:D


Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC