Cik Mawar
Pejam celik pejam celik..celik bangun tidur..dah 5 Feb hari nie..nnt sedar2 dah hujung tahun..Fuhh cepat btl masa berlalu..Blog nie pon bila tgk2 upanya dah seminggu tak mengepost..hehehe..Tak da citer menarik nak bebel n luahkan..mood nak cari artikel pon malas.. Chat, forum, games, ..huhuhu...Bulan depan dah genap kerja sini 2 tahun...Bila pusing2, jeling mato tgk tempat nie..still macam mula interview kat sini..huhu..nie lah akibat dapat pekerja yg chat ja..hahahaa..sian Bos haku..Tapi nak wat camner..Bos pon tak kreatif n fikir cara nak lariskan lagi tempat nie..huahuahua...

Saat nie aku keseorangan lagi dalam nie...Sib baik ado lagu kat Fungkur nie...dongar lah jugak..wat suasana cam meriah..huhuhu..pasang lagu kekuat..Sekarang tak musim hujan dah..indah ja suasana..Tapi kat luar tu panas terik gak lah..lau g kuar..mato nie nie buka pon payah..silau2..huhu..Puteri Lilin mmg cam nie..(tapi tak putih pon) huahauhaua.

Sejak dua menjak nie..adesss..lah selalu sgt tetidur lepas mahgrib..sedar2 dah kol 9 @ 10..huhuhu..nikmat tol tidoq..lepas tu tidoq lak semula kol 12 lbh..Sampai kakak msg mesti dah lali ngan jawapan haku " Baru bangun tidoq" huhu...Mak pon dah faham..kalau senyap ja lam bilik dia tau aku tertidoq.....org tak da masalah negara cam nielah kot...nak fikir apo? Pakwe.( tak yah, dia ado baik2 ja) , Musuh ( wat pa..nak fikir, ado ka musuh aku), Kawan ( fikir pon lama mana sgt), kehidupan ( macam biasa ja) ,Bekas Pakwe( hahaha, ada ka jadi bekas aku), Kawen ( hahahaha, tak yah fikir, dia tak da duit), anak ( nak fikir camner, kawen pon belom), Cara wat anak( tetttttttttt,apo aku ngarut nie ).. hahahaha...

Adesss..tah hapa2.nie lah lau lamo tak membebel lam nie..Minggu nie banyak lak kejutan buat aku..adesss..seram seram..apo lah nak jadi..dah lah malam nie citer baru kat slot seram TV3..lagi tambah seram..huhuhu..Sampai hujung minggu nie kot seram seram ja..adesss..
Semoga cepat lah hilang seram2 dalam hidup den nie..Fuhhh...mengarang cam nie pon 5.30 ptg baru siap..adesss..esok2 lah...ngarut lagi.
0 Responses

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC