Cik Mawar
Hari nie mendung, sejukkk..laporrrr..hehehe....time2 camnie lah..membuatkan diri nie..lemah2 ja..Tadi pon lepas solat subuh..bemalas2 atas katil ja...kol 8 baru kemas umah.. pastu siap2 gosok baju n g kerja..kol 9.30pg baru keluar dari umah..huhhuhuh..tu pon kol 10 lebih baru ada custemor..

Dah siap2 kemas...mcm biasa aku g kat PC on blog...tgk blog2 kawan..tgk msg2 kawan kat shout box..hehe..pastu tambah sikit2 kat blog..Hari nie aku tambah Blog pertubuhan banjar n Blog Pahang..tetiba mood handak besurah banjar lak hari nie..hehee..Masuk laman web banjar www.mypbm.org . huhuh ada lak shout Box kat sana..dah semestinya..semua nick..banjar.. hahaa..aku pon apa lagi..masuk..besurah pang sana..huahuaa..diorg dok kata ada kulaan kat tempat aku.. ish ish...mmg ramai lah orang banjar kat tempat aku nie..

hehhee...nak g sembang2 lagi lah...mood besurah nie... lalala ~away~
8 Responses
  1. habang Says:

    Apang ngaran ikam basurah intang Chat@Kulaan? akuk gin hari-hari manyinggah di situ..meitihik kulaan bapandiran.tapi aku kadak joint skali, kadak hingkat banar basurah. jadi rakai nanti bahasa banjarku mun aku basurah.hahahahaha.

    p/s: g kat laman web tu, g kat muatturun.tg0k statistik keahlian pbm.tg0k sarawak ade brape 0rg..akulah urangnya.hahaha.


  2. Cik Mawar Says:

    hehehe habang.. aku masuk pang sana.. best hajak besurah..tapi semuaan kebnyakan tuhak.. adess..aku pang dikatakan anum..ades.. siap ada kulaan dekat kawasan aku..keekeke.. Aku pon banjar rakai..tapi muleh ai besurah sikit2..hehehehe


  3. sya_zachery Says:

    sik paham..wahahahaha.. aku sepatah haram pun tak paham apa yang si habang n si mawar ni sembangkan..mampoih gak.. cakap la bahasa france lak..isk isk isk..ngaaa..


  4. guru_cikgu Says:

    Lawas kada besurah banjar. tahagak blok ni, ada jua pang kulaan nang baisi blog sendiri. Lakasi bailang ke blog kulaan.
    Di Kedah ni ngaleh mencari kulaan hagan besurah.


  5. Cik Mawar Says:

    heeheh sya..hang tak faham tak pa..kami bukan carut2 jgn bimbang..kami mengarut ja..hehehe.. nnt ado maso leh belajar bahasa banjar ya..hehehe..


  6. Cik Mawar Says:

    hehhe cikgu..selamat dtg ke blog mawar.. kat pahang nie ramai kulaan, lagi2 kat kawasan FELDA.. g mana2 ada hajak yang handak besurah.. cik mawar nie pon..kdg2 malu handak besurah...nnt urang kata umaiii udah rakai banjar nya..hihih..


  7. Habang Says:

    Sya..den reti berbahasa france. tapi den xmau bertutur dalam bahasa tu sbb xbesh.hahahaha.

    Mawar, den kat sarawak nih de gak terjumpa kulaan. kat mane-mane ade banjar nie kan.hihi


  8. Cik Mawar Says:

    yolah habang,,,tak pupus banjar didunia...hihih..selagi ado keturunan2 banjar cam kita yang bangga n mahu mengaku kita keturunan banjar..heehe.. imbah cucuan banjar malu handak mengaku...hanyar pang..mahu hajak ditampar muhak tuh.. hihihih..


Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC