Cik Mawar
Ketika Ku rindu padamu
terasa begitu berat hendak
menghembus nafas ku
ecehhhhhhhhh..
tak habis2.. hissss
(dah dah lah mawar oooiiiiiiii)

Erm.. dalam minggu nie.. balik kerja aku rajin wat kuih
Tapi tu lah tak leh ambik gambor
petang smlm aku wat
Kuih Shara bergula
erm.. lau kemera OK
aku dah letak lam nie
apo kan daya kan..
Ingat petang nie nak buat
Kuih Gula Melaka lak
hheehehe
bila fikir2 balik
alahai 2 hari dah tak makan nasi
yerlah balik kerja..
terus masak kuih..
dah penat2..
makan ja lah kuih.. dok selera dah nak sentuh nasi
tapi makan lontong 2 hari beturut2 nie
nasi impit.. ( nasi gak tu)
hauhauhauaa..
kemarin abah bawak dari masjid..smlm jiran bagi
alahai.. sedapppp..makan lak ngan sambal ikan blis
perghhhhhhhhh..

esok cuti.. ingat nak wat laksa
wat petang.. malam leh makan..
lau abang ngan kak ipor balik
rezeki diorg lah..
aku teringin nak buat ja
makan nya dok lah manyak pon
Tapi takpo.. tak habis
leh wat sarapan pagi sabtu
huahauhauhahauaa...


~HARI INI~
ermmmmmmmm
Pagi tadi Pegawai PERKESO mai
BOS kena bayar agi
RM2+++.00
sebab lambat bayar carumah aku
sblm nie dah kena saman
RM1+++.00
cam nak ngamuk gak bos tadi
tapi tak kan nak gamuk depan aku kan
erm..
dia just kata *#*%@* ja kat PERKESO ( bkn dekat pegawai tu)
just terluah kek mulut ja ha.. coz
masa pegawai tu dtg
just aku ja jumpa, bos tak da
tapi manyak tu kena bayar...
jgn gaji aku kena potong dah lah
ayukkkkk..
moral of story : nak jadi BOS.. kena tau segalanya n Tanggungjawab


0 Responses

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC