Cik Mawar

Errrmmmm
stresssssss nya
dah lah hari nie
No Games, No FaceBook, No chat, No bla bla..
aku tumpukan sepenuh perhatian pada jahitan
esok dah kena hantar
malam tadi wat kuih sampai kol 1
malam nie kena buat lagi
tgh khusyuk2 menjahit nie
GATAL
pi bukak MYSPACE
padan muka
HATI TERUSIK
mula lah tak da mood ha
kan aku dah buka blog nie
meroyan lam nie
hissssssss,,
tu kadang kala
LEBIH BAIK TAK TAHU DARI TAHU
dulu tak tau..
nak sangat tau
skrg.. dah tau
mula lah... ha.. nak stress2...
padan muka sapa..?
padan muka AKU
hahahahahahahahahahaha
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kena pulak time2 pertukaran hormon nie
hissss...
rasa nak mengamuk ja
Takpo
MALAM nnt aku mintak penjelasan
kenapa jadi gitu
AKU nie PENTING
@
TAK
ha,...kan dah fikir melalut nie..
hissssss
Hisss tak suka lah rasa2 camnie
hidup aku pon tak tenang
menjahit pon tak best dah
malam nnt nak buat kuih.. lak
buat kuih lau hati tak tenang
kadang2 tak jadi
hisssssssssss..
nauzubillah..
"YA ALLAH tenangkan hati hambaMU ini..Berilah Daku kekuatan menghadapi seglanya, hanya kepadaMu Hamba berserah..."



3 Responses
  1. EN.ROBOT Says:

    bile leh jahit baju melayu aku...?


  2. la ko pehal mawar...aku tade baper ari ko sress heh...ko rindu aku kan...hahaha


  3. Cik Mawar Says:

    obot - hahahhaa. aku lom belajar agi.. tak dop masa nak poei kelas menjahit.. hahaha :P

    odah - hehehee.. yolah den windu ngan ekou.. ekou bukan nak layan den.. ngampesssssss.. sedih aaaaaaa..


Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC