Cik Mawar

muhahahahahaazzzz...
lihat lah duniaaaaa
cik Mawar Farm
huahuahuaa..
setelah ku habiskan modal
berribu2.. maybe lebih dari itu
yang aku tak pernah audit pon
akhirnya..
aku rasa puas
dengan hasilnya...
terapi yg sungguh elok
dikala tension
tanpa perdulikan org lain
dengan penuh bersemangat
menguruskan ladang
hahahaa..
oh yeahhhhhh
la la la la
duit aku banyak lagi tu
lau leh ambik
aku ingat nak beli kereta..
nak beli bas..
rumah dah ado 2 buah tu
hahahahaha..
memang menyengat lah games nie
cettt.. sib baik rumah aku
tak da internet
lau tak.. lagi haru lah..
hahahahaa..
oklah.. nak pi kemas lagi
~Away~



5 Responses
  1. Habang Says:

    Den tak tau nak ckp ape dh.den hrpkan ekau smakin berjaya bersama ldg ekau..dan gn lupa bg den gift hari-hari ye...kihkihkihkih..


  2. Habang Says:

    jap2, den ras0 den mcm ado je kat ldg ekau tuh..den mcm kenal sgt...kembr den k0t.kahkahkahkah


  3. Cik Mawar Says:

    Habang- dari FB sampai sini ekou kejar den yo.. hahaha.. mekasih atas nasihat murni lagi suci tu.. keke.. yolah pic ekou lah tu ha.. den dah berjayo.. mengalahkan ekou dengan jayanya.. hahahaa :P


  4. tak pnah men pun game ni...huhuh...


  5. Cik Mawar Says:

    huhuhuh kuna
    ko main games apo tah
    mana aku tau...kekekee
    aku main games nie ja..
    tu rajin benor on facebook
    hahahaha :)
    rajin2.. jom ikut aku g ladang
    leh tolong aku menuai..
    hahahahaha


Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC