Cik Mawar

Luqman Hakim Dan sesuatu..tgk apa lah kali nie luqman kena ngan achik.. kekeeke.. cuti jumaat lepas geram tgk luqman nie..tak reti dok diam.. achik pon apa agi.. lepas sessi ambik gambor ngan husna.. tgk abang dok main2 ja helmed nie.. idea nakal dah mai.. dok pakai kan dia helmed tu.. jerit2 dia lari.. kekeke.. ayah dia dok kejar rakam gelagat dia kat fhon.. hehehee.. haku apo agi.. macam2 cara dok panggil dia nak ambik gambor.. smpai gelak2 aku bila ingat cartton Baby Soldier kat tempat chat.. kekekeeke

Luqman skrg dah banyak perkataan yg dia boleh sebut.. kadang2 entah apa2 yg dia bebelkan.. kalau ditanya tu pandai dah menyahut.. makan pon dah sendiri.. Lepas nie ambik pic aksi dia makan lak.. heheeheh ..yang dia tahu petang2 kena bawa dia g tgk bus, loyi (lori), tar (car) kekekeee..tu yang jadi rutin harian tu.. lau nampak aku balik kerja.. cepat2 tunggu depan pintu dah... nak tak nak.. kena bawak dia pusing2 dulu.. skrg makin manja.. lau majuk ngan achik nenek pujuk..lau nenek marah.. atok pujuk.. heheehee..

Tapi luqman nie mmg abang yang baik.. tak da macam budak2 lain nak pukul2 adik dia.. setiap kali g mana2..balik ja..mesti carik adik dulu nak cium.. penat2 main..g kat adik..cium agi adik.. sebut adik pon dah pandai.. lau tak sebelum nie dok panggil baby ja .. hehehe..

Tgk gelagat cartoon nie mesti ingat luqman.. kekeeke http://emo.huhiho.com http://emo.huhiho.com

0 Responses

Daisypath Wedding tickers

Daisypath Wedding tickers

Cik Mawar FC